Tandem- en fietsroutes

Sezoensroute

Een 53 km lange fietstocht gemaakt door Brouwerij Martens en de gemeente Bocholt.
Via schilderachtige wegen doorkruis je de prachtige Limburgse natuur met genoeg stopplaatsen voor een picknick, wandeling of een gezellig terras.

Kempenmolenroute

De 55 km lange molenroute voert je langs de windmolens en watermolens van Bocholt, Bree, Hamont, Budel en Stramproy. Ook tijdens deze tocht zijn er voldoende stopplaatsen voor een picknick, wandeling of gezellig terras.

Rondje door Bocholt

Deze 40 km lange tocht voert je doorheen de prachtige natuur van de 4 kerkdorpen Reppel, Lozen, Bocholt en Kaulille. In deze gezellige gemeenten is er zeker plaats voor een hapje en drankje op het terras of een picknick in de natuur.  

Andere of kortere routes zijn ook mogelijk 

Motor routes

Offroad Bocholt

Deze 80 km lange tocht is gebaseerd op de bekende "Sezoensrally" die jaarlijks door Bocholt  raast.
Geniet van de mooie combinatie van verharde  en onverharde wegen. Tijdens deze tocht passeer je ook verschillende dorpen en de stad Bree, zeker tijd genoeg voor hier en daar een pauze te nemen!

Rondje door Limburg

Een 85 km lange tocht laat je verschillende mooie plekken zien van Limburg. Tijdens deze prachtige  tocht passeer je langs de kasteelbrouwerij  "Ter Dolen" waar je steeds terecht kan voor een hapje, drankje en rondleiding.   

Route op maat 

Een route voor jou persoonlijk uitgestippeld, stuur ons jouw wensen door en we kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Plan je liever zelf een route of wil je vrij Limburg ontdekken? Ook dat is zeker mogelijk! Via onderstaande knop kan je je eigen route tekenen.